Luotettava rottakoira paikantaa ja ilmaisee haittaeläinten kulkureitit, pesät ja levinneisyysalueet, jonka jälkeen on tehokasta kohdentaa poistotoimet täsmäiskuina näihin kohtiin.

Hinta alkaen 150,00€+matkakorv. sis ALV 24%

Tilaajaohjeistus:

Käyntiämme varten tarvitsee sinun toki tehdä tilaus, tilausta tehdessäsi tulee kohteesta olla selvillä seuraavat tiedot:

  • tutkittava pinta-ala, edes suurinpiirtein
  • tutkitaanko tarvittaessa myös sisätiloja, jos tutkitaan, onko asuinkiinteistö, varasto, tuotantotila kyseessä
  • onko jyrsijäsyöttejä (myrkkyjä), tai loukkuja/ansoja tutkittavalla alueella, ja näiden sijainti

Tutkimukseen valmistaudutaan seuraavasti:

Sovittuna ajankohtana tutkittavilta alueilta poistetaan lemmikit, eli viedään ne tiloihin, joita ei tutkita, myös itsenäisesti normaalioloissa ulkoilevat kissat.

Lapset ehdottomasti tiloihin, joita ei tutkita (johtuen siitä, että jos rotta jostain syystä tulee koiran lähelle, ei ole lapsen silmille soveliasta katsoa, miten koira asian hoitaa), mielellään myös aikuisväestö pysyy ainakin kauempana, jotta koiralla työrauha.

Tutkittavasta alueesta tarvitsemme jonkinlaisen kartan, ihan vaikka itse ruutupaperille piirretty riittää, tämä siksi, että pystyn merkitsemään kulkureitit ja mahdolliset pesäaukot/pesät karttaan, jolloin jatkotoimet pystytään kohdentamaan tehokkaasti juuri niihin kohtiin missä niistä saadaan suurin hyöty, eli kyseeseen tulee eliminointitehokkuuden maksimointi karttamerkintöjen avulla.

Ja jokaisesta käynnistä teen myös kirjallisen lausunnon, jonka toimitan karttamerkintökuvan kanssa jälkeenpäin sähköpostitse.

Tarvittaessa neuvon, kuinka jatkoa tulisi miettiä/toteuttaa, mihin tarvittaessa ottaa yhteyttä, onko syytä tilanteesta ilmoittaa esimerkiksi naapurustoon.

Ja tämän jälkeen tulee myös sähköpostiinne lasku käynnistä, hinta määräytyy tutkittavan pinta-alan mukaan, (alkaen 150,00€ sis ALV 24%) lisäksi mahdolliset matkakulut.

Nopein tapa saada meidät kiinni on tekstiviestillä tai sähköpostilla!!

Postia voit laittaa nopeasti yhteydenottolomakkeellamme.

Yhteydenottolomake: