Tästä se kauan kyselty blogi sitten alkaa…

Tässä blogissa käsitellään asioita, joista miulla on kokemusta yli vuosikymmenen ajalta, osasta näistä vieläkin pidemmältä, kirjoitukset ovat suurelta osin kokemusperäisen tiedon tulosta, tuumausta koirista, hönnistä ja kaikkesta niihin liittyvästä, homeista, VOC:eista, ruuasta, terveydestä, Suomesta.

Kaikki mahdolliset paikannimet ja henkilöiden nimet ovat vaihdettu, enkä tietosuojan vuoksi voi kaikesta edes kirjoittaa.

Ja muutenkin, miut tuntevat immeiset tietävät, että tällä homekoira-akalla on kyllä kiikkerät leukaperät, eli paljon sanottavaa, vaan tämä kirjoitus hiukkasen tökkii. Tosin se saattaa olla ihan hyväkin, eihän näistä muutoin tolkkua kukaan ottais, saatikka jaksaisi lukea loppuun asti 😀 

Ja koska kaikesta kirjoitetusta nykyään joku aina suuttua tussahtaa, niin en aio laittaa ”popcornit kehiin ketjuja” esille, vaan pyydän mitä nöyrimmin ottamaan tarvittaessa yhteyttä joko sähköpostilla tai facen/mesen kautta ihan henkilökohtaisesti, jotta saadaan asiat lutvakasti lätistyä sitten ihan keskenämme.

Ystävällisin terveisin Mia